V3.0 Basic en Solar

 

De V3.0 Basic en Solar (draadloze onderwatercamera)

V3.0 gecomprimeerd (6)

De nieuwe serie V3.0  draadloze onderwatercamera systemen zijn de laatste ontwikkelingen na Jeffish op het gebied van onderwatercamera’s.

Het verschil tussen de V3.0 Basic en de Solar, is dat de V3.0 Solar is voorbereid zodat het systeem kan worden opgeladen middels een zonnepaneel. Verder zijn voor beide systemen de specificaties identiek.

De V3.0 serie is voorzien van 2 stuks Poweroak K2 50.000 mAh,185 Wh lithium powerbanks. De Poweroak K2 powerbanks zijn de meest krachtige powerbanks die op dit moment leverbaar zijn! De ingebouwde draadloze zend en ontvangstmodules hebben een bereik van ca. 200 meter.

V3.0 gecomprimeerd (2)
V3.0 gecomprimeerd (3)

Bij de V3.0 staat er geen behuizing meer onderwater waardoor het systeem onderwater, compacter is geworden dan haar voorgangers. Het systeem wordt nu gevoed door de powerbank die in een waterdichte hoes op de kant kan worden gelegd of aan een marker kan worden gehangen.

V3.0 gecomprimeerd (7)

De onderwatercamera kan eenvoudig worden voorzien van een volle powerbank zonder dat het de onderwatercamera bovenwater hoeft te worden gehaald. De Poweroak K2 powerbanks hebben een eigen aan/uit knop waarmee de camera onderwater kan worden aan- of uitgezet. Ten opzichte van de V2.0 kun je niet standaard meer opnemen op de camera. Optioneel kun je het systeem uitbreiden met een Jeffish recorder.

V3.0 gecomprimeerd (4)

De onderwatercamera is voorzien van een losneembare loodvoet en is standaard voorzien 15 meter van de speciale Jeffish onderwater videokabel. Het gehele systeem wordt gespoten in een camouflage patroon naar eigen wens.

V3.0 gecomprimeerd (5)

De koffer is voorzien van een 7 inch HD LED scherm voor optimale beeldkwaliteit. Als stroomvoorziening voor de koffer worden dezelfde Poweroak K2 powerbanks gebruikt. Het betreft een waterafstotende en stootvaste kunststof koffer met een afmeting van
305 x 235 x 140 mm  waardoor het systeem zeer compact, licht en handzaam is.

Bij zowel de V3.0 Basic als de V3.0 Solar worden 2 stuks opladers geleverd die geschikt zijn om de Poweroak K2 powerbanks aan 230v netspanning op te laden.

Wat zijn de kosten voor een Jeffish V3.0 draadloos onderwatercamera systeem:

De V3.0 Basic plug and play draadloze onderwatercamera kost € 1050,00 incl. BTW
De prijs voor een extra Poweroak K2 powerbank bedraagt € 179,00 incl. BTW

De V3.0 Solar plug and play draadloze onderwatercamera kost € 1170,00 incl. BTW
De prijs voor een extra Poweroak K2 Solar powerbank bedraagt € 219,00 incl. BTW

De V3.0 Solar wordt geleverd zonder zonnepaneel, meer informatie hieromtrent vind je hier.

Wil  je meer informatie over de Poweroak K2 powerbanks kijk dan eens naar onderstaand filmpje!