Jeffish stapt over op het nieuwe filmen met maatwerk IP onderwatercamera’s

Achter de schermen is Jeffish al een tijdje bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwaterfilmen.

In een tijd waarbij alles via het wereldwijde web benaderbaar is, waar alles in de cloud kan worden opgeslagen en worden gedeeld heeft Jeffish de stap gemaakt naar het gebruik van IP-camera’s.

De IP-camera’s kunnen worden ingezet om live onderwaterbeelden te streamen. De camera’s worden gebruikt voor monitoringsdoeleinden maar ook voor vette onderwaterbeelden op bijvoorbeeld betaalwateren.

De maatwerk systemen kunnen tegenwoordig overal worden ingezet waar een vaste internetverbinding is, maar ook op locaties waar we middels een 4G oplossing kunnen zorgen voor een loepzuivere snelle beeldoverdracht in full-HD. De camera’s kunnen worden voorzien van een eigen opslag / harde schijf waarop de beelden kunnen worden opgeslagen en op afstand kunnen worden bekeken en worden gedownload.

De camera’s kunnen worden voorzien van kabels met een lengte tot 100 m zodat deze bijna overal inzetbaar zijn.

img_0383

Wil je meer informatie over de maatwerk live streaming onderwatercamera’s van Jeffish klik dan hier!

Kroes Consultancy plaatst een nieuw systeem i.c.m. een Jeffish camera bij vispassage Singraven

Een aanvulling op de mooie opdracht voor Kroes Consultancy die voortvloeit uit de samenwerking met Jeffish, is een speciaal opmaat gemaakte constructie die er voor zorgt dat de onderwatercamera alles registreert.

Deze constructie is zo gemaakt dat de vis gedwongen wordt tussen het glas en de witte achtergrond te zwemmen, op deze manier komt manier creëer je de meest ideale omstandigheden om onderwater te filmen. Door de speciale led verlichting blijft de kwaliteit van het beeldmateriaal ook in de nacht optimaal.

Kroes Consultancy is voorloper in onderwater monitoring in combinatie met een systeem en constructie als deze. In onderstaande link is een samenvatting te zien van verschillende passerende vissoorten in de nieuwe vispassage Singraven.singraven3

Het filmpje is gemaakt en gefilmd door Kroes Consultancy in combinatie met een camera van Jeffish:

 

Eerste column Carpfeeling

carpfeeling1
Afgelopen 1 augustus hadden we het al bekend gemaakt, maar hier dus de eerste column van Jeffrey Brugman gebaseerd op de onderwaterbeelden die gemaakt zijn met de camera’s van Jeffish.
Door het gebruik van onze onderwatercamera blijft geen vraag onbeantwoord.
Lees de column in de onderstaande link en leer van de door ons waargenomen feiten.

Veel leesplezier:
http://www.carpfeeling.com/carptalk/columns/cfi-aasgedrag-van-karpers-op-voerplekken

De beelden die bij de column horen kun je in onderstaande video bekijken.